O nama

O nama

Komodiko.rs zajednički je projekat kompanija Veb Centar d.o.o. i Fokus Digital d.o.o. zaduženih za marketing, brendiranje, foto i video produkciju i promociju Vašeg objekta sa ciljem maksimalne popunjenosti Vaših kapaciteta.

Veb Centar d.o.o. okuplja stručnjake iz Nemačke, Austrije, Srbije, Italije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Crne Gore čiji dugogodišnji rad garantuje da će celi proces realizacije projekta biti po svetskim standardima. Kompanija godinama unazad uspešno posluje u svetu kreiranja profesionalnih Internet portala, marketinga, konsaltinga i prodaje. Tim iskusnih profesionalaca ove kompanije sastavljen je od dizajnera, programera, urednika, lektora, prevodilaca i fotografa, koji iza sebe imaju veliki broj uspešno završenih projekata. Fokus Digital d.o.o. čini grupa visoko obrazovanih eksperata na polju digitalnog marketinga zahvaljujući kojima ovaj projekat bilježi ubrzani rast, a veliki broj zadovoljnih klijenata predstavlja rezultat njihovog poslovanja. Spoj ove dve firme reuzultirao je zadovoljnim klijentima iz najrazličitijih polja poslovanja kojih je do sada bilo preko 500! Upravo to veliko iskustvo koje posedujemo u kreiranju ličnih i poslovnih Internet prezentacija i portala, kao i u pružanju usluga Internet marketinga, konsaltinga, prodaje, foto i video produkcije odlučili smo da ujedinimo u inovativnu i jedinstvenu uslugu koju nudimo domaćem i inostranom tržištu.

Projekat Komodiko.rs ima za cilj da ujedini bogato znanje i iskustvo ove dve kompanije, ugledajući se na projekat Promovisi.me, takođe realizovan s naše strane. Taj projekat pokazao se kao više nego uspešan poslovni model na crnogorskom tržištu, koje je velikim delom okrenuto upravo ka turizmu i ugostiteljstvu. Promovisi.me već 4 godine omogućava unapređenje turističko-ugostiteljskih objekata upotrebom autentične, moderne i kreativne strategije komunikacije. Cilj ovog projekta je uspešno pozicioniranje turističkog brenda u svetu, kao i privlačenje posetilaca svojim bogatim sadržajem.

Komodiko će zbog istog principa poslovanja biti jednako uspešan projekat i predstavljaće potpunu inovaciju na području cele Srbije!

Ukoliko posedujete apartman, pansion ili vilu ili se nalazite na čelu hotela ili turističkog domaćinstva, jedno je sigurno – Vaš cilj je konstantna popunjenost raspoloživih kapaciteta. I sami ste svesni da to nije lako postići, ali mi imamo rešenje!

Komodiko će Vam omogućiti da dođete do ostvarenja svog cilja sa 0€ inicijalnih troškova! Na najbolji način promovisaćemo Vaše smeštajne kapacitete, uz 24h podršku kako Vama, tako i Vašim gostima, tokom cele sedmice!

Svedoci smo da u današnjem svetu nema uspešnog posla bez kvalitetne promocije na Internetu. Mi dobro poznajemo takav vid promocije, prepoznajemo kako pogodnosti, tako i sve zamke koje zahvaljujući znanju i iskustvu uspevamo zaobići. Upravo to sada nudimo Vama – iskoristite priliku da postanete uzor konkurenciji!

Da je naše veliko iskustvo u ovoj oblasti zaista od pomoći, svedoči i činjenica da su klijenti koji su nam ukazali poverenje, već u prvoj godini saradnje ostvarili rast poslovanja između 30% i 50%. Kvalitet njihove usluge, kao i komunikacije sa gostima podignut je na viši nivo, što je donelo odlične rezltate i zadovoljne goste koji im se rado vraćaju. Vredi li probati?

Kontaktirajte nas i saznajte kako to postižemo...POŠALJITE NAM PORUKU